Majsröra | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Majsröra

En färgrik och charmerande majsröra med tomater och salladslökar. Kan användas som tillbehör till det nygrillade köttet eller som en annorlunda ingrediens i tacosen.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Finhacka salladslökarna. Dela, kärna ur och hacka tomaterna.
  2. Fräs lök och majskorn lätt i majsolja i en kastrull. Sänk temperaturen. Tillsätt tomathacket. Salta och peppra. Rör runt någon minut. Droppa över limesaft. Ställ åt sidan tills allt är klart.
  3. Servera gärna till Quesadillas.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Tips

Salsan kan även serveras kall och kan då göras klar i god tid.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 salladslökar
  • 4 tomater
  • 3 dl majskorn
  • 1 msk majsolja
  • 1 krm salt
  • 1 krm malen svartpeppar
  • 2 msk pressad limesaft
Lägg till i inköpslistan