Avsluta din spektakulära nyårsmiddag genom att servera den här förstklassiga efterrätten. Punchparfaiten har ett knaprigt mandeltäcke och ackompanjeras med utsökta rårörda blåbär.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2011
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde, använd en ren mörk choklad av god kvalitet.
Gör mjölkproteinfri: byt grädden mot soja- eller havrebaserad gräddersättning, använd en ren mörk choklad av god kvalitet.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej! Kan vara klokt att inte ta för stora ägg, medium räcker, så det blir en bra konsistens.
Redaktionen
2012-01-11Har just gjort mandeltäcket men fick en vällingtjock smet när jag följde receptet, jag blandade i 300g mandelmassa (ICA:s) till och fick en acceptabel koncistens. Någon som har lyckats att spritsa den smet som blir enl. receptet?/ Malin
Malin
2011-12-27