Rårörda blåbär och färsk frukt- och bärsallad | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Rårörda blåbär och färsk frukt- och bärsallad

Du förbereder snabbt och enkelt den här smarriga efterrätten. De rårörda blåbären gör sig utmärkt i kombination med färska färgglada frukter och bär. Fräscht, enkelt och ljuvligt gott!

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 2011
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Tina frysta blåbär. Rör ihop med socker. Ställ kallt fram till servering.
  2. Skär ev frukt och bär i bitar. Blanda försiktigt. Garnera gärna med citronmelissblad. Servera gärna till Punschparfait med mandeltäcke och rårörda blåbär.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 paket frysta blåbär (à 250 g)
  • 2 msk socker
  • ev ca 500 g frukt och bär
  • citronmelissblad till garnering
Lägg till i inköpslistan