Mandelchips eller -rasp

Betyg 2.8 av 5.
13 personer har röstat
0
Mandelchips eller -rasp

Mandelchips eller -rasp är ett perfekt tillbehör till din efterrätt som du enkelt gör på en vanlig rulle mandelmassa. Ett krispigt tilltugg där mandelmassan verkligen kommer till sin rätt.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2004

Mandelchips eller -rasp

Ingredienser

10 portioner
1   rulle mandelmassa (à 200 g)

Gör så här

Tips

Receptets beskrivning är gjort så att man kan förbereda rätten i förväg. Ska du servera rätten direkt kan flera av momenten naturligtvis göras samma dag.

Förenkla genom att i stället grovriva mandelmassan
direkt på bakpappersklädd plåt och grädda som
ovan till gott mandelrasp.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Elsas favoritkaka
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Somrig mazarintårta med färska bär
Betyg 4.4 av 5.
31 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Cissis snabba julkaka
Betyg 2.9 av 5.
65 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mazarinkaka i långpanna med citrus- och saffransglasyr
Betyg 4.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Äppeltarte med mandelmassa
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Nöt- och chokladtårta med tranbär
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga