Pumpasoppa med bresaolatoast

Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
1
Pumpasoppa med bresaolatoast

Denna krämiga, smakfulla och lagom heta soppa med ingredienser av butternutpumpa, vitlök och spansk peppar ger värme åt både kropp och själ. Servera tillsammans med len bresaolatoast.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 51 2012

Pumpasoppa med bresaolatoast

Ingredienser

4 portioner
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 spansk peppar
ca 1 kg butternutpumpa
1 msk olivolja
1 l kycklingbuljong (vatten och buljongtärning eller fond)
1 msk vitvinsvinäger
1 dl crème fraiche
salt
peppar
1/2 kruka gräslök

Bresaolatoast

4 msk pesto
8 skivor vitt bröd
70 g bresaola
1 msk smör eller margarin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat

Kommentar

Detta är helt klart en ny favorit! MYCKET GOD!

Olivia

2020-03-23

Näringsvärde per portion

Energi1994 KJ / 477 kCal
Fett28.9 g
Kolhydrater36.6 g
Protein15.2 g

Testa liknande recept

Pumpapasta med valnötter och brynt smör
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pumpa med stekt ägg
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pumpaplåt
Betyg 4.6 av 5.
135 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pumpanudlar
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad pumpa med salsiccia
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kalvfärsbiffar med rostad pumpa och fetaoströra
Betyg 3.3 av 5.
51 personer har röstat
Under 45 min att tillaga