Upplev det indiska köket när det är som bäst med denna underbara rätt – Pumpacurry med kikärter och kokosmjölk. Butternutpumpa är en lite avlång pumpasort och påminner lite om zucchini i smaken. En vegetarisk rätt men en massa smaker från vitlök, curry, spiskummin, kardemumma och limens syrlighet.
Kontrollera noga innehållet i buljongen. I övrigt fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsberäkningen är exkl. ris och koriander.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jag tog även i lite honung som rundade av smaken bra.
Ann-christin
2022-10-31Hade inte morötter, men ersatte med palsternacka. Hade inte heller curry, och ersatte inte det med något. Blev ändå väldigt gott! Ett recept jag sparar.
Jessica
2022-05-25Mycket bra
Gunnel
2020-09-24