Saftig kyckling på indiskt vis är en god huvudrätt med både kålrot, ingefära, kardemumma och garam masala i en spännande blandning. Garnera med mandel och koriander innan du serverar med exempelvis naanbröd samt saffran- och russinris.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2008
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen och brödet.
Fri från gluten under förutsättning att man väljer bröd som passar.
Gör mjölkfri: kontrollera innehållet i kryddmix och pastasås.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anna-lena
2009-12-14Trodde faktiskt inte det kunde bli så bra med färdig pastasås och kålrot, men det fungerar faktiskt och är riktigt gott. Inte förtjust i kycklinglår så de byter jag alltid ut mot filéer och det går lika bra.
Marie
2008-04-06Jätte gott! Även barnen gillade det! Jätte enkelt att göra.
Josefin
2008-03-20Detta är så himla gott!!!! och bus enkelt att göra......