Pumpabaguetter med äpple

Baguetter med pumpa och äpplen blir saftiga och goda matbröd som passar ypperligt att servera till soppa. Med pumpakärnor i bröden får du ett utsökt tuggmotstånd som förhöjer smaken i dessa pumpabaguetter.

Gör så här
00:10:00
01:00:00
00:30:00
00:15:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
8 stTestade att göra tre bröd, utan brödformar men med remsor av bakplåtspapper mellan dem. De blev perfekta efter 40 min i 225 grader.
Annika
Korrigering: Det blev inte klart på 25 min, det behövdes 35 min. De sjönk ihop lite efteråt, så två bröd blev bra.
Annika
Jag testade att lägga degen i två brödformar och grädda 25 min i 225 grader. Det fungerade bra, men de jäste upp väldigt högt så kanske det hade varit bättre med tre bröd.
Annika
Det blev aldrig någon deg utan bara en oformlig smet som inte gick att forma.
Anna
Hej. Används pumpakärnorna ifrån butternut?
Berith
Jättegott saftigt bröd!! Jag knådade inte degen andra gången utan delade den vara och formade baguetter.
Karin
Ska det vara varmluft eller inte på ugnen?
Agneta
Hej Agneta! Det ska vara över och under värme. I alla våra recept anger vi temperaturen för över och under värme och ska det vara varmluft så skriver vi det separat och tydligt. Hoppas att du gillar baguetterna! Hälsningar Elina
ICA-köket
Toppenrecept! Jättegott bröd. Jag knådade inte degen en andra gång utan delade den vara i 6 delar och la ut på plåtar..
Karin