Pumpa- och kokosströssel

Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
2
Pumpa- och kokosströssel

Rosta pumpakärnor, kokosflingor och havregryn i ugnen tillsammans med en honung- och limesås och du har en förträfflig smaksättare och topping till många rätter. Bäst smakar pumpa- och kokosströsslet till laxgryta!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2009

Pumpa- och kokosströssel

Ingredienser

2 dl
1 dl pumpakärnor (naturella)
1/2 dl riven kokos
1 dl havregryn
1 msk honung
1 msk färskpressade limejuice
1 msk neutral olja (t ex solrosolja)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Funkar inte riktigt med färska pumpakärnor, då tillagningstiden är för kort för att kärnorna ska bli helt torra. Använd färdigköpta pumpakärnor på påse istället är mitt tips.

Maja

2024-10-23

Utmärkt recepr

Lars

2015-10-30

Testa liknande recept

Müsli med torkad frukt
Betyg 3.2 av 5.
44 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kanelgranola
Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fruktboll
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ginger flapjacks
Betyg 3.2 av 5.
67 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kryddig granola
Betyg 4.5 av 5.
87 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Granola
Betyg 3.9 av 5.
362 personer har röstat
Under 45 min att tillaga