Värmande laxgryta med exotiska smaker av curry, kokosmjölk och citrongräs. Fisken lägger du i sist av allt och låter den sjuda i alla smaker några få minuter innan du serverar din superba fiskgryta.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2009
Fri från gluten.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i fonden och använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i fonden och använd mjölkfritt matfett.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i fonden.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Monica
2010-05-07Det står så tydligt i receptet att laxen läggs i sist när allt är klart och då skall den sjudas "EJ KOKAS" i 5-7 min,gör så garanterat lyckat.
Per
2010-03-14Håller helt med om att det var en lyckad kombination, men håller inte med om att laxen kokar sönder, det gäller bara att koka försiktigt som vid all fiskkokning.
Eva
2010-01-04En mycket uppskattad gryta. Laxbitarna har en förmåga att koka sönder, så nästa gång jag gör grytan ska jag koka laxen för sig och lägga i den sist av allt.