Pumpa- och kokosströssel

Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Pumpa- och kokosströssel

Rosta pumpakärnor, kokosflingor och havregryn i ugnen tillsammans med en honung- och limesås och du har en förträfflig smaksättare och topping till många rätter. Bäst smakar pumpa- och kokosströsslet till laxgryta!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2009

Pumpa- och kokosströssel

Ingredienser

2 dl
1 dl pumpakärnor (naturella)
1/2 dl riven kokos
1 dl havregryn
1 msk honung
1 msk färskpressade limejuice
1 msk neutral olja (t ex solrosolja)

Gör så här

00:15:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Funkar inte riktigt med färska pumpakärnor, då tillagningstiden är för kort för att kärnorna ska bli helt torra. Använd färdigköpta pumpakärnor på påse istället är mitt tips.

    Maja

  • Utmärkt recepr

    Lars

Testa liknande recept

  • Müsli med torkad frukt
    Betyg 3.2 av 5.44 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fruktboll
    Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Granola
    Betyg 4 av 5.383 personer har röstat
    Receptet har 44 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kryddig granola
    Betyg 4.5 av 5.96 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Frukt- och nötboll
    Betyg 3.4 av 5.54 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Dadelbollar
    Betyg 4.8 av 5.30 personer har röstat
    Receptet har 14 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad