Pulled pork med chili bearnaise och lime aioli

Betyg 4.7 av 5.
44 personer har röstat
1
Pulled pork med chili bearnaise och lime aioli

Pulled pork som får en härlig smak av liquid smoke, kalvfond, rödvin och kryddor. Servera i hamburgerbröd tillsammans med chili bearnaise, aioli, picklad rödlök och en god sallad.

Pulled pork med chili bearnaise och lime aioli

Ingredienser

4 portioner

Pulled pork

800 g  fläskkarré
1 msk  paprikapulver
1 tsk  kummin
1 tsk  salt
1 tsk  svartpeppar
2   pressade vitlöksklyftor
1/2 dl  rött vin
1/2 dl  koncentrerad kalvfond
1 msk  liquid smoke
1 msk  tomatpuré
1/2 l  vatten

Tillbehör

4   hamburgerbröd
4   salladsblad (till burgarna)
picklad rödlök (se länk i steg 4 för recept)
1/2   burk chilibearnaise (à 230 g)
1/2   burk aioli eller limeaioli (à 230 g)
rucola
cocktailtomater
olja (till stekning)

För alla

Kontrollera noga innehållet i fonden, brödet och bearnaisesåsen.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt hamburgerbröd.
Gör äggfri: uteslut aioli och bearnaise. Servera med äggfria såser.

Recept och bild i samarbete med Kavli/Eriks såser.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
44 personer har röstat

Kommentar

God, God, God och jättegod

Kathrine

2022-11-17

Testa liknande recept

Ugnsbakad blomkål med pinjenötter och skogschampinjoner
Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rökiga mandlar med flingsalt
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rökig Rimlag
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad ryggbiff med potatishalvor och fänkålssallad
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kladdkaka med kaffesmak
Betyg 3.4 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Torskrygg med potatispuré, champinjoner och bacon
Betyg 4.6 av 5.
73 personer har röstat
Under 45 min att tillaga