Pulled pork med chili bearnaise och lime aioli

Betyg 4.7 av 5.
44 personer har röstat
1
Pulled pork med chili bearnaise och lime aioli

Pulled pork som får en härlig smak av liquid smoke, kalvfond, rödvin och kryddor. Servera i hamburgerbröd tillsammans med chili bearnaise, aioli, picklad rödlök och en god sallad.

Pulled pork med chili bearnaise och lime aioli

Ingredienser

4 portioner

Pulled pork

800 g  fläskkarré
1 msk  paprikapulver
1 tsk  kummin
1 tsk  salt
1 tsk  svartpeppar
2   pressade vitlöksklyftor
1/2 dl  rött vin
1/2 dl  koncentrerad kalvfond
1 msk  liquid smoke
1 msk  tomatpuré
1/2 l  vatten

Tillbehör

4   hamburgerbröd
4   salladsblad (till burgarna)
picklad rödlök (se länk i steg 4 för recept)
1/2   burk chilibearnaise (à 230 g)
1/2   burk aioli eller limeaioli (à 230 g)
rucola
cocktailtomater
olja (till stekning)

För alla

Kontrollera noga innehållet i fonden, brödet och bearnaisesåsen.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt hamburgerbröd.
Gör äggfri: uteslut aioli och bearnaise. Servera med äggfria såser.

Recept och bild i samarbete med Kavli/Eriks såser.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
44 personer har röstat

Kommentar

God, God, God och jättegod

Kathrine

2022-11-17

Testa liknande recept

Rökiga mandlar med flingsalt
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rökig Rimlag
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad ryggbiff med potatishalvor och fänkålssallad
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Afternoon delight
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rökig glaze
Betyg 2.5 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Glassig Espressoshake
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga