Pulled pork med chili bearnaise och lime aioli

35
0
Pulled pork med chili bearnaise och lime aioli

Pulled pork som får en härlig smak av liquid smoke, kalvfond, rödvin och kryddor. Servera i hamburgerbröd tillsammans med chili bearnaise, aioli, picklad rödlök och en god sallad.

Pulled pork med chili bearnaise och lime aioli

Ingredienser

4 portioner

Pulled pork

800 g fläskkarré
1 msk paprikapulver
1 tsk kummin
1 tsk salt
1 tsk svartpeppar
2 pressade vitlöksklyftor
1/2 dl rött vin
1/2 dl koncentrerad kalvfond
1 msk liquid smoke
1 msk tomatpuré
1/2 l vatten

Tillbehör

4 hamburgerbröd
4 salladsblad (till burgarna)
picklad rödlök (se länk i steg 4 för recept)
1/2 burk chilibearnaise (à 230 g)
1/2 burk aioli eller limeaioli (à 230 g)
rucola
cocktailtomater
olja (till stekning)

För alla

Kontrollera noga innehållet i fonden, brödet och bearnaisesåsen.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt hamburgerbröd.
Gör äggfri: uteslut aioli och bearnaise. Servera med äggfria såser.

Recept och bild i samarbete med Kavli/Eriks såser.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

35

Kommentarer