Pulled pork med chili bearnaise och lime aioli

26
0
Pulled pork med chili bearnaise och lime aioli

Pulled pork som får en härlig smak av liquid smoke, kalvfond, rödvin och kryddor. Servera i hamburgerbröd tillsammans med chili bearnaise, aioli, picklad rödlök och en god sallad.

Skriv ut
Pulled pork med chili bearnaise och lime aioli

Ingredienser

4 portioner

Pulled pork

800 g
fläskkarré
1 msk
paprikapulver
1 tsk
kummin
1 tsk
salt
1 tsk
svartpeppar
2
pressade vitlöksklyftor
1/2 dl
rött vin
1/2 dl
koncentrerad kalvfond
1 msk
liquid smoke
1 msk
tomatpuré
1/2 l
vatten

Tillbehör

4
hamburgerbröd
4
salladsblad (till burgarna)
-
picklad rödlök (se länk i steg 4 för recept)
1/2
burk chilibearnaise (à 230 g)
1/2
burk aioli eller limeaioli (à 230 g)
-
rucola
-
cocktailtomater
-
olja (till stekning)

För alla

Kontrollera noga innehållet i fonden, brödet och bearnaisesåsen.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt hamburgerbröd.
Gör äggfri: uteslut aioli och bearnaise. Servera med äggfria såser.

Recept och bild i samarbete med Kavli/Eriks såser.

Över 60 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

26

Kommentarer

Testa liknande recept