Hamburgare med krämig äppelsallad, tomat- och gurkspett

1
2
Hamburgare med krämig äppelsallad, tomat- och gurkspett

Hamburgare kan varieras i oändlighet. Det viktiga är att du grillar den varsamt. Se till att köttet är rumstempererat och salta efteråt. Lägg inte för mycket på burgaren utan servera gärna en del av grönsakerna bredvid, varför inte på ett snyggt spett?

Skriv ut
Hamburgare med krämig äppelsallad, tomat- och gurkspett

Ingredienser

4 portioner

Krämig äppelssallad

1 dl
majonnäs
1
urkärnat och rivet äpple
1 tsk
cidervinäger
-
salt

Grillade tomat- och gurkspett

150 g
halverade cocktailtomater
300 g
skalad, urkärnad och tärnad gurka
-
olja
-
salt

Hamburgare

600 g
hamburgare (à 150 g) gärna av oxbringa och sidfläsk

Till servering

4
hamburgerbröd
4
salladsblad

För alla

Kontrollera innehållet i majonnäsen och hamburgerbrödet (kan innehålla lakos och mjölkprotein).
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt hamburgerbröd.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Recept och bild i samarbete med Scan.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Kristina

2017-05-22

Kanoners

Inger

2017-05-22

Alternativt utan kött.Roligt med lite nya tips för en vegetarian sen 30 år.

Testa liknande recept