Grillad ryggbiff med potatishalvor och fänkålssallad

6
0
Grillad ryggbiff med potatishalvor och fänkålssallad

Grillad ryggbiff med grillade potatishalvor och en härligt krispig sallad med fänkål toppad med vinägrette. Serveras tillsammans med tryffelaioli.

Grillad ryggbiff med potatishalvor och fänkålssallad

Ingredienser

4 portioner
2 stora fasta potatisar
olivolja
salt
peppar
1 fänkål
ca 65 g salladsmix
4 skivor ryggbiff (à ca 200 g)

Vinägrett

skal och juice av 1 citron
3 msk olivolja
2 msk balsamicovinäger
flingsalt
peppar

Till servering

1 förp aioli à 230 ml (gärna tryffelaioli)

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein.
Gör äggfri: uteslut aiolin och välj äggfri majonnäs, smaksätt med vitlök, tryffelolja, salt och peppar.

Recept och bild i samarbete med Kavli/Eriks såser.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer