Grillad ryggbiff med potatishalvor och fänkålssallad
Grillad ryggbiff med grillade potatishalvor och en härligt krispig sallad med fänkål toppad med vinägrette. Serveras tillsammans med tryffelaioli.
Ingredienser
4 portioner
2 stora fasta potatisar
olivolja
salt
peppar
1 fänkål
ca 65 g salladsmix
4 skivor ryggbiff (à ca 200 g)
Vinägrett
skal och juice av 1 citron
3 msk olivolja
2 msk balsamicovinäger
flingsalt
peppar
Till servering
1 förp aioli à 230 ml (gärna tryffelaioli)
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein.
Gör äggfri: uteslut aiolin och välj äggfri majonnäs, smaksätt med vitlök, tryffelolja, salt och peppar.
Recept och bild i samarbete med Kavli/Eriks såser.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer