Pulled pork burgers med rotfruktschips

Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
0
Pulled pork burgers med rotfruktschips

Gör underbart möra burgare med hjälp av pulled pork. Piffa till det ytterligare genom att addera svarta bönor samt rosta bröden. Servera med en tomat- och löksallad samt krispiga rofruktschips och du har uppdaterat den klassiska hamburgaren.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 47 2019

Pulled pork burgers med rotfruktschips

Ingredienser

2 portioner
1 förp pulled pork (à 550 g)
1 dl kokta svarta bönor
1 rödlök
2 tomater
1 krispsallad
salt
peppar
2 hamburgerbröd
1 dl crème fraiche med tomat och basilika
1/2 påse rotfruktschips (à 100 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi4068 KJ / 969 kCal
Fett44 g
Salt6 g
Kolhydrater81 g
Protein66 g

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Pulled pork burger
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pulled pork burgare med avokadoröra
Betyg 3.9 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pulled pork burgare med avokado
Betyg 3.4 av 5.
24 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pulled pork i korvbröd med krämig blomkålsremoulad
Betyg 3.1 av 5.
52 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pulled pork tortillas med majs och avokado
Betyg 3.2 av 5.
201 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Slider med pulled beef och limepicklad gurka
Betyg 3.3 av 5.
29 personer har röstat
Under 45 min att tillaga