Puffat paellaris

Betyg 4.9 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Puffat paellaris

Puffat paellaris får en ljuvlig smak och färg av saffran. Paprika, chili och vitlök förhöjer smaken. Riset kokas med hönsbuljong och friteras sedan krispigt.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007

Puffat paellaris

Ingredienser

4 portioner
1 1/3 dl ris (helst arborioris eller liknande)
3 dl vatten
1/2 hönsbuljongtärning
1/2 paket saffran (à 1/2 g)
1 msk paprikapulver
1 krm chilipulver
1 tsk salt
2 vitlöksklyftor
3 dl rapsolja
1/2 msk algsalt eller flingsalt

Gör så här

00:03:00
00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi880 KJ / 210 kCal
Fett14 g

Testa liknande recept

  • Paella med kyckling och musslor
    Betyg 4.3 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Paella med kyckling och kungsräkor
    Betyg 4.4 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Paella med kyckling och chorizo
    Betyg 4 av 5.55 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grön paella
    Betyg 3.2 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Paella med kyckling och räkor
    Betyg 3.9 av 5.166 personer har röstat
    Receptet har 23 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Quornpaella
    Betyg 2 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad