Provencalska vitlökstomater
![Provencalska vitlökstomater](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13643/cf_259/provencalska_vitlokstomater.jpg)
Ljuvliga ugnsbakade tomater fyllda med intensiva franska dofter och smaker. Fyll dem med vitlök, persilja, smör och parmesanost. Servera till biffstek och råstekt potatis.
![Provencalska vitlökstomater](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13643/cf_259/provencalska_vitlokstomater.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 liten gul lök
2 vitlöksklyftor
1 kruka persilja
50 g smör
1 dl ströbröd
1 dl riven parmesan
salt och peppar
8 tomater
Till servering
biff av nöt
råstekt potatis
Gör så här
I näringsberäkningen ingår biff av nöt och råstekt potatis
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2124 KJ / -1 kCal
Fett0 g
Kommentarer