Salviafylld kycklingfilé från Italien
Fenomenal grillad kycklingrätt med italienska smaker av salvia och parmesanost. Grilla eller ugnsbaka cocktailtomater som du strött ströbröd över samt persilja och kryddor. Servera kycklingfiléerna med pasta och riven parmesanost.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 1999
Ingredienser
4 portioner
4 kycklingfiléer
12 salviablad
30 g parmesan
1 msk rapsolja
salt
peppar
200 g tagliatelle
8 cocktailtomater
2 msk ströbröd
1 msk hackad persilja
2 dl lätt crème fraiche
1 citron
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Allt klart och hälften av flänsosten kvar. Vad ska jag ha den till?
Marcus
2004-11-12Nu är det klart. Närmare 1 timme och 20 minuter.. Ni som gör detta på 20 minuter tror jag fuskar med färdigriven citron eller färdigriven parmesan. Återkommer med kommentar om själva resultatet.
Marcus
2004-11-12... och vad skulle man göra med den andra halvan av osten???
Raija
2004-08-05