Salviafylld kycklingfilé från Italien

Betyg 2.9 av 5.
11 personer har röstat
4
Salviafylld kycklingfilé från Italien

Fenomenal grillad kycklingrätt med italienska smaker av salvia och parmesanost. Grilla eller ugnsbaka cocktailtomater som du strött ströbröd över samt persilja och kryddor. Servera kycklingfiléerna med pasta och riven parmesanost.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 1999

Salviafylld kycklingfilé från Italien

Ingredienser

4 portioner
4   kycklingfiléer
12   salviablad
30 g  parmesan
1 msk  rapsolja
salt och peppar
200 g  tagliatelle
8   cocktailtomater
2 msk  ströbröd
1 msk  hackad persilja
2 dl  lätt crème fraiche
1   citron

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta och glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), uteslut parmesanen eller välj ett mjölkproteinfritt ostalternativ.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Allt klart och hälften av flänsosten kvar. Vad ska jag ha den till?

Marcus

2004-11-12

Nu är det klart. Närmare 1 timme och 20 minuter.. Ni som gör detta på 20 minuter tror jag fuskar med färdigriven citron eller färdigriven parmesan. Återkommer med kommentar om själva resultatet.

Marcus

2004-11-12

... och vad skulle man göra med den andra halvan av osten???

Raija

2004-08-05

Testa liknande recept

Pasta med brynt smör och kronärtskocka
Betyg 4.5 av 5.
57 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillade pilgrimsmusslor
Betyg 2.6 av 5.
79 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tomatsås
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Barnens favoritspett
Betyg 3 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklingkorv med somrig potatissallad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Aubergine och kumminbruschetta
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga