Proteinbagels

Betyg 4.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Proteinbagels

Ett enkelt recept på bagels som inte behöver jäsa. Dessa proteinbagels görs på kvarg, toppas med sesam- och vallmofrön och bakas i ugnen. Jättegott till frukost eller att använda som bas för matiga lunchmackor.

Proteinbagels toppade med sesam- och vallmofrön ligger på en bakplåtspappersklädd plåt.

Ingredienser

10 st
7 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
1 tsk salt
4 dl kvarg naturell (0,3 %)
1 ägg
2 msk sesamfrö , gärna vita och svarta blandat
2 msk vallmofrön , gärna vita och blåa blandat

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Hade bara vaniljkvarg men såå goda 😍

    Mimmie

  • Gräddade 30 min för att få litet yta och få det genomgräddat. Nästa gång blir det mer salt och kanske litet brödkrydda av något slag, för att få litet smak på det.

    Helena

Näringsvärde per st

Näringsberäkningen är gjord per bagel.
Energi837 KJ / 200 kCal
Fett3 g
Salt1 g
Kolhydrater37 g
Protein9 g

Testa liknande recept

Orange poppy seed muffin
Betyg 4.6 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Havreplättar med banan
Betyg 4 av 5.285 personer har röstat
Receptet har 31 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Biscotti med mandel och olivolja
Betyg 4.3 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bao buns med räkor
Betyg 4.3 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Poppy seed muffins
Betyg 2.5 av 5.42 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bao buns med kyckling
Betyg 3.8 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad