Proteinbagels

Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Proteinbagels

Ett enkelt recept på bagels som inte behöver jäsa. Dessa proteinbagels görs på kvarg, toppas med sesam- och vallmofrön och bakas i ugnen. Jättegott till frukost eller att använda som bas för matiga lunchmackor.

Proteinbagels

Ingredienser

10 st
7 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
1 tsk salt
4 dl Lindahls kvarg naturell (0,3 %)
1 ägg
2 msk sesamfrö , gärna vita och svarta blandat
2 msk vallmofrön , gärna vita och blåa blandat

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat

Kommentar

Gräddade 30 min för att få litet yta och få det genomgräddat. Nästa gång blir det mer salt och kanske litet brödkrydda av något slag, för att få litet smak på det.

Helena

2025-02-06

Näringsvärde per st

Näringsberäkningen är gjord per bagel.
Energi837 KJ / 200 kCal
Fett3 g
Salt1 g
Kolhydrater37 g
Protein9 g

Testa liknande recept

Overnights oats med choklad
Betyg 4.1 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Blåbärsgröt på mannagryn
Betyg 4.2 av 5.31 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Bao buns med räkor
Betyg 4.1 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Knaprig müsli
Betyg 4.1 av 5.145 personer har röstat
Receptet har 23 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bao steambun med pak choi och sesammajonnäs
Betyg 4.1 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 11 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vietnamesisk glasnudelsallad med räkor
Betyg 4.5 av 5.201 personer har röstat
Receptet har 17 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad