Prosciuttoinbakad brie

Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Prosciuttoinbakad brie

Varm, ugnsbakad brieost som lindas med prosciutto di parma och fylls med plommon, honung och rosmarin. Blir snabbt en favorit på buffébordet eller som tilltugg innan maten.

Träskärbräda med prosciuttoinbakad brie, kex och uppskuret plommon.

Ingredienser

8 bufféportioner
70 g prosciutto di parma
1 förp brieost (à 450 g)
2 mogna plommon (eller 1/2 päron, för 8 port)
1 tsk hackad färsk rosmarin
2 msk honung

Till servering:

kex

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Så goda smaker, salt, sött och rosmarin, alla smaker gifter sig med varandra! Enkelt att till laga!

    Sofie

Näringsvärde per bufféportion

Näringsberäkningen är utan kex.
Energi1069 KJ / 255 kCal
Fett20 g
Salt1 g
Kolhydrater6 g
Protein12 g

Testa liknande recept

Sallad med päron, prosciutto och burrata
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Brieosttårta med aprikosnötter
Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Toast med melon, burrata, chilihonung och prosciutto
Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Sallad med burrata, nektariner och prosciutto
Betyg 4.9 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Filodegspaj med brie, päron och rosmarin
Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kycklingfajitas
Betyg 4.3 av 5.107 personer har röstat
Receptet har 15 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad