Brietårta med honung och torkad frukt

82
6
Brietårta med honung och torkad frukt

Ett fantastiskt enkelt recept på en otroligt god dessert. Krämig brietårta med honung och torkad frukt gör du av brie, blandade valfria nötter, torkad frukt och honung. Ljuvlig att servera till efterrätt.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2009

Brietårta med honung och torkad frukt

Ingredienser

5 portioner
1 tårta brieost (1 tårta motsvarar ca 500 g)
100 g blandade nötter och torkad frukt
1/2 dl flytande honung

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

82

Kommentarer

Anna

2021-03-15

Hur äter man den? Har man något till?

Redaktionen ICAse

2021-03-16

Hej Anna! Till servering kan du ta t ex en tårtspade eller valfritt redskap som du har hemma. Sleva upp på en tallrik och njut! 😉 Klassiska tillbehör till ost (utöver nötter, torkad frukt och honung som det står i receptet) som färsk frukt eller bröd/knäckebröd är ju också gott till. 😊 Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina

Ulf

2017-12-23

Jag använder granatäpplekärnor, honung och kanel.

Ulf

2017-12-23

Delicious!

Näringsvärde per portion

Energi 2132 KJ / 509 kCal
Fett 41 g
Salt 1 g
Kolhydrater 18 g
Protein 19 g
Läs mer om näringsvärden