Prosciuttoinbakad brie

Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Prosciuttoinbakad brie

Varm, ugnsbakad brieost som lindas med prosciutto di parma och fylls med plommon, honung och rosmarin. Blir snabbt en favorit på buffébordet eller som tilltugg innan maten.

Prosciuttoinbakad brie

Ingredienser

8 bufféportioner
70 g prosciutto di parma
1 förp brieost (à 450 g)
2 mogna plommon (eller 1/2 päron, för 8 port)
1 tsk hackad färsk rosmarin
2 msk honung

Till servering:

kex

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.3 personer har röstat

Kommentar

Så goda smaker, salt, sött och rosmarin, alla smaker gifter sig med varandra! Enkelt att till laga!

Sofie

2024-09-14

Näringsvärde per bufféportion

Näringsberäkningen är utan kex.
Energi1069 KJ / 255 kCal
Fett20 g
Salt1 g
Kolhydrater6 g
Protein12 g

Testa liknande recept

Sallad med päron, prosciutto och burrata
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Brieosttårta med aprikosnötter
Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bakad brie med glöggrussin
Betyg 2.9 av 5.54 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Brietårta med honung och torkad frukt
Betyg 3.6 av 5.89 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Brieost med aprikosmarmelad
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bakad brie med fikon, nötter och lönnsirap
Betyg 4.1 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad