Prinskorv med grönkål i senapsgrädde och rostade hasselnötter

Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Prinskorv med grönkål i senapsgrädde och rostade hasselnötter

Prinskorv med grönkål i senapsgrädde och rostade hasselnötter, det är mycket jul i ett recept. Prinskorv hör onekligen julen till och tillsammans med grönkål, lite dijonsenap och rostade hasselnötter blir det verkligen jul deluxe. Mer jul, helt enkelt.

Prinskorv med grönkål i senapsgrädde och rostade hasselnötter

Ingredienser

10 bufféportioner
1 gul lök
275 g skuren grönkål
1 msk olja
5 dl vispgrädde (40%)
1/2 dl vatten
2 msk grov dijonsenap
salt
peppar
480 g prinskorv
1 msk smör
1 dl rostade hasselnötter

Till servering

riven färsk pepparrot

Gör så här

00:05:00
00:06:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Gott och enkelt att göra. Vi valde att ha kokt potatis till.

    Malin

  • Skall grönkålsröran serveras varm, och isåfall kan man tillaga de dagen innan och värma på den dagen efter?

    Stefan

Näringsvärde per bufféportion

Näringsvärdet är beräknat exkl. pepparrot.
Energi1670 KJ / 399 kCal
Fett38 g
Salt1 g
Kolhydrater6 g
Protein8 g

Testa liknande recept

  • Prinskorv med smashed potatoes
    Betyg 2.8 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Prinskorv i ugn med äpple och fetaost
    Betyg 4.5 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pigs in a blanket med senap
    Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Omelett med prinskorv
    Betyg 3.4 av 5.39 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Prinskorvar med julslaw och valnötter
    Betyg 3.9 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad