Ta tillvara säsongens krispiga och härliga primörer. Här serveras de tillsammans med varmrökt lax och en len och krämig nobisdressing. En perfekt rätt att servera vid sommarens alla festligheter.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2022
Kontrollera noga innehållet i senapen.
Fri från gluten. Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Väldigt väldigt gott. Och snabbt lagat. Dock lite dyra ingredienser. Man kan skippa knipplöken.
Lisa
2022-07-24Hur många personer är receptet beräknat att räcka till? I Buffetidningen står det 6 pers å här/på nätet 4pers...
Elaine
2022-07-12Hej Elaine! Rätten räcker till 4-6 portioner. 4 om du äter den som en sallad till lunch/middag men 6 portioner om du serverar den som en del i en buffé. I tidningen är receptet en del av ett midsommarreportage med flera rätter som kan serveras i en midsommarbuffé och därför antal 6 portioner i tidningen. 😊 Hoppas att du tycker om salladen! Hälsningar Elina
Redaktionen
2022-07-18