Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Rädis- och sockerärtsraita

Rädis- och sockerärtsraita är en god och lättlagad röra med lite starkare smaker av rädisa och koriander som serveras till grillad fläskkarré eller korv.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skölj, ansa och skiva rädisorna. Strimla sockerärtorna på snedden. Plocka och grovhacka koriander/mynta.
  2. Blanda grönsakerna med koriander/mynta och yoghurt, smaksätt med pressad limejuice, salt och peppar.
  3. Servera med grillad fläskkarré eller korv.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 20 rädisor
  • 150 g sockerärtor
  • 1 kruka koriander eller mynta
  • 2 dl matyoghurt
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan