Levain med kräftsallad och rostade nötter

0
0
Levain med kräftsallad och rostade nötter

Kräftor kanske känns sensommar men de är lika goda att äta året runt. Om inte annat så påminner de om solstänkta dagar. Hacka dem och ett äpple grovt. Blanda med cole slaw och pepparrot. Sen är det bara att tillsätta hasselnötter och lägga på levainbröd. Klart att njuta!

Levain med kräftsallad och rostade nötter

Ingredienser

4 portioner
1 förp kräftstjärtar i lake (à 360 g)
1 rött äpple
3 msk riven färsk pepparrot
2 dl gröna ärtor
1 förp coleslaw (à 400 g)
1/2 dl rostade hasselnötter solrosfrön eller pumpakärnor
8 skivor levainbröd
65 g spröd salladsmix

För alla

Kontrollera noga innehållet i coleslawn.
Fri från laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Tips

Smaksätt gärna kräftsalladen med kummin och hackad dill.

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer