Levain med kräftsallad och rostade nötter
Kräftor kanske känns sensommar men de är lika goda att äta året runt. Om inte annat så påminner de om solstänkta dagar. Hacka dem och ett äpple grovt. Blanda med cole slaw och pepparrot. Sen är det bara att tillsätta hasselnötter och lägga på levainbröd. Klart att njuta!
Ingredienser
4 portioner
1 förp kräftstjärtar i lake (à 360 g)
1 rött äpple
3 msk riven färsk pepparrot
2 dl gröna ärtor
1 förp coleslaw (à 400 g)
1/2 dl rostade hasselnötter solrosfrön eller pumpakärnor
8 skivor levainbröd
65 g spröd salladsmix
För alla
Kontrollera noga innehållet i coleslawn.
Fri från laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör så här
Tips
Smaksätt gärna kräftsalladen med kummin och hackad dill.
Har du lagat receptet?
Kommentarer