Festlig, syrlig och oemotståndlig är ett utmärkt sätt att beskriva den här snabblagade kräftbulgursalladen. Apelsin, avokado och kräftstjärtar förgyller salladen och gör kräftbulgur till en vinnande rätt på picknicken eller på middagsbordet.
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2005
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj ris i stället för bulgur som tillverkas av vete.
Gör mjölkfri: välj olja eller mjölkfritt margarin i stället för smör. Använd mjölkfritt yoghurtalternativ eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Veronica
2006-01-24Mycket gott! Har lagat denna rätt många gånger sen den var med som testlagarrecept i Buffé och den är mycket omtyckt av hela familjen. Såsen är ett måste som tillbehör!
Inger
2005-11-20En enkel och jättegod rätt som jag ofta tillagat.Låg fetthalt så den är bra smalmat.
Anna
2005-11-19Äter ofta och gärna kräftbulgur! Ett nytt recept som snabbt blivt en klassiker hemma hos oss. Hoppar över apelsinen då jag är allergisk och häller saft från lime över istället, det blir kalasgott!