Primörsallad med kräftor och pepparotsdipp

Betyg 4.2 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Primörsallad med kräftor och pepparotsdipp

Primörsallad med kräftor och pepparotsdipp är en fräsch och snabblagad salladsrätt i somriga toner. Blanda nykokt bulgur med salladsmix, rödlök, grön sparris, morötter och kräftstjärtar. Servera med ljuvlig pepparotsdipp.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 24 2014

Primörsallad med kräftor och pepparotsdipp

Ingredienser

4 portioner
4 port bulgur
250 g sparris
1/2 knippe morötter
1 rödlök
1/2 kruka gräslök
2 msk färskriven pepparrot
2 dl smetana
salt
peppar
2 förp kräftstjärtar i lake (à 360 g)
65 g salladsmix

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2320 KJ / 555 kCal
Fett23.6 g
Kolhydrater47.7 g
Protein33.4 g

Testa liknande recept

  • Kräftbulgur
    Betyg 4.1 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 13 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Koka bulgur
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Bulgur à la Malta
    Betyg 2.8 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Stefans mumsiga kräftmacka
    Betyg 4.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad