Prästost- och krondillsröra

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Prästost- och krondillsröra

Prästost- och krondillsröra är ett gott komplement till grytor och soppor med sin milda krämighet. Röran som du blandar av ägg, crème fraiche och olja får en fyllig smak med den rivna prästosten och en fin avslutning med färsk dill.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2010

Prästost- och krondillsröra

Ingredienser

1,5 dl
1 äggula
1 msk färskpressad citronjuice
2 msk riven extralagrad prästost
2 msk krondill (det som är ytterst) eller hackad dill
1 dl neutral olja, t ex solrosolja
2 msk crème fraiche
1 krm salt
1 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kantarellpesto
Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lättgravad grillad lax med dillpesto
Betyg 4.3 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Örtig oströra
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chili- och saffransaioli
Betyg 2.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vitlöks- och parmesanmajonnäs
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga