Kantarellpesto

Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
2
Kantarellpesto

En annorlunda pesto som snabbt kommer att bli en favorit. Du mixar ihop ost och pinjenötter med basilika och kantareller och blandar röran med intensiv olivolja. Läckert, smakrikt och alldeles underbart!

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2008

Kantarellpesto

Ingredienser

6 portioner
8 dl  färska kantareller
2 dl  riven lagrad ost
2 dl  nötter (pinjenötter, hasselnötter eller mandel)
2 dl  solrosolja
1 tsk  salt
2 krm  peppar
1/2   kruka basilika
olja för att fylla på i burken så att det täcker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Lägg i en vitlöksklyfta! Ett tips! Jättegott

Cecilia

2023-09-17

Hur länge håller en sådanhär i kylen? :)

Malou

2021-10-20

Testa liknande recept

Pesto med pasta
Betyg 4.5 av 5.
94 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smörsvängd majrova med kantarell
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smörstekta kantareller
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kantareller på rödlöksbädd
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kantarellfräs
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Syltad lök och svamp
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga