Potatistapas med tre toppingar
Små rostade delikatesspotatisar blir här läckra munsbitar. Toppingarna med gravad lax, najadlax eller rökt renstek tillsammans med dill, nyriven pepparrot och Västerbottensost ger potatistapasen välkända svenska smaker. Matigt tilltugg eller plockmat som både är snyggt och gott.
Ingredienser
Topping 1
Topping 2
Topping 3
För alla
Topping 1:
Fri från ägg, gluten, laktos och mjölkprotein.
Topping 2:
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot Sour Supreme (innehåller soja) eller iMat fraiche (innehåller havre)
Topping 2:
Fri från gluten.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot Sour Supreme (innehåller soja) eller iMat fraiche (innehåller havre). Välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Näringsberäkningen är beräknad totalt per portion med tre toppingar.
Gör så här
Till 8 potatisar
Till 8 potatisar
Till 8 potatisar
Har du lagat receptet?
Kommentarer