En matig och mättande potatissallad med senapsfrön och bacon. Potatissalladen passar utmärkt att servera som tillbehör till grillat kött på sommarfesten!
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2008
Fri från gluten. Fri från mjölk, om tex äkta majonnäs används.
Gör äggfri: använd äggfri specialmajonnäs eller byt till crème fraiche.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Annika
2022-08-10Galet god!!!!! Sonen önskar ofta ”farmors” potatissallad då hon bjöd oss på den den första gången vi åt den
Monika
2010-02-06Håller med om att den här är jättegod. Bjöd tre kompispar på den här rätten i somras och alla tre hörde senare av sig och bad om receptet. Det måste väl vara ett bra betyg?!
Madelene
2009-12-06Jag har lagat den här potatissalladen flera gånger och jag har alltid fått beröm från familj och vänner att den är gudomligt god! Den tar lite tid att göra... Men den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge!