Potatissallad med panerad kyckling

Betyg 4.4 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Potatissallad med panerad kyckling

Hemlagad panerad kyckling, med en läcker krispig yta, serveras med smarrig potatissallad med smak av senap, vinäger, honung, gräslök och cornichoner. Servera den delikata kycklingen tillsammans med potatissalladen, en klick gräddfil och syrlig citronklyfta.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2013

Potatissallad med panerad kyckling

Ingredienser

4 portioner

Potatissallad

900 g potatis
1 msk dijonsenap
2 msk rödvinsvinäger
1 tsk flytande honung
2 msk olivolja
3 msk gräslök
1 förp cornichons á 330 g
salt
svartpeppar

Schnitzel

4 kycklingfiléer
1 citron
2 dl ströbröd
3 msk vetemjöl
2 ägg
2 msk olivolja
1 1/2 dl gräddfil

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Och ska dom dom inte finhackas?

    Stefan

    Hej Stefan! Det är en förpackning cornichons á 330 g som är tänkt till receptet. Så avrunnen vikt är ca 200 g. Det är hela cornicons men det går såklart bra att skära/hacka dem. Hälsningar Niclas

    ICA-köket

  • Kan det verkligen stämma med 330 gram cornichons?!?

    Stefan

Näringsvärde per portion

Energi2833 KJ / 675 kCal
Fett24.4 g
Kolhydrater68.2 g
Protein42.3 g

Testa liknande recept

  • Friterade smågurkor med smetana
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Schnitzel med mos
    Betyg 4.5 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kycklingschnitzel med kaprisdipp
    Betyg 3.5 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad