Potatissallad med kapris, äpple och saltgurka
En krämig potatissallad passar fint till kallskuret på buffébordet. Smaksatt med saltgurka, äpple, dill, kapris och rosépeppar så blir potatisalladen en riktig smakbomb.
Ingredienser
4 portioner
600 g kokt potatis
1 rött äpple
2 saltgurkor
1 kruka dill
2 msk kapris
2 krm rosépeppar
2 dl gräddfil
salt och svartpeppar
Till servering
medelhavschark t ex. prosciutto salami och bresaola
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1525 KJ / 365 kCal
Fett18 g
Salt2.96 g
Kolhydrater33 g
Protein16 g
Kommentarer