Potatissallad med kapris, äpple och saltgurka

Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
0
Potatissallad med kapris, äpple och saltgurka

En krämig potatissallad passar fint till kallskuret på buffébordet. Smaksatt med saltgurka, äpple, dill, kapris och rosépeppar så blir potatisalladen en riktig smakbomb.

Potatissallad med kapris, äpple och saltgurka

Ingredienser

4 portioner
600 g  kokt potatis
1   rött äpple
2   saltgurkor
1   kruka dill
2 msk  kapris
2 krm  rosépeppar
2 dl  gräddfil
salt och svartpeppar

Till servering

medelhavschark t ex. prosciutto salami och bresaola

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1525 KJ / 365 kCal
Fett18 g
Salt2.96 g
Kolhydrater33 g
Protein16 g

Testa liknande recept

Krämig äggsallad
Betyg 3.9 av 5.
54 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grundrecept potatissallad
Betyg 3.7 av 5.
31 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Lins- och tomatsallad
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bön- och olivsallad med bulgur och prosciutto
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sliders med cheddar och stekt lök
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatissallad med pepparrot och äpple
Betyg 4.6 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga