Finns det något godare än en krämig potatissallad till nygrillat kött? Kapris, dijonsenap och majonnäs är några av ingredienserna som får stå till sig och gör salladen smakfull och intensiv.
Ett recept från:
Buffé
nr 5,
2005
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Catharina
2020-05-29Jag har lite 40% grädde , äpple , purjolök i också :) Den är omtyckt av många :)
Ann-chatrine
2019-06-17Ann-Sofi. Du får väl titta hur många detta recept är till. på inköpslistan står det att det är för 100 personer, så därför är det 10 kg potatis.
Ann-sofi
2016-06-13I inköpslistan står det 10 kg potatis men i receptet står det 1,5 kg. Väldig skillnad!