Potatissallad
Finns det något godare än en krämig potatissallad till nygrillat kött? Kapris, dijonsenap och majonnäs är några av ingredienserna som får stå till sig och gör salladen smakfull och intensiv.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2005
Ingredienser
10 portioner
1 1/2 kg potatis
1 gul lök
1 saltgurka
5 dl gräddfil
5 dl majonnäs
2 msk dijonsenap
2 msk kapris
salt
vitpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2267 KJ / 542 kCal
Fett44 g
Salt2 g
Kolhydrater30 g
Protein5 g
Kommentarer
Jag har lite 40% grädde , äpple , purjolök i också :) Den är omtyckt av många :)
Catharina
2020-05-29Ann-Sofi. Du får väl titta hur många detta recept är till. på inköpslistan står det att det är för 100 personer, så därför är det 10 kg potatis.
Ann-chatrine
2019-06-17I inköpslistan står det 10 kg potatis men i receptet står det 1,5 kg. Väldig skillnad!
Ann-sofi
2016-06-13