Potatissallad med pepparrot och äpple

Äpple, pepparrot, gräslök och skivade rädisor ger din krämiga potatissallad en fräsch krispighet. Perfekt på buffébordet eller att ta med på picknick. Måste testas!

Ingredienser
6 portioner
1 1/2 kg potatis
125 g salladslök
4 msk skuren gräslök
1 ask rädisor (à 220 g)
3 msk färskriven pepparrot
1 saltgurka
1 äpple
5 dl gräddfil
2 dl majonnäs
2 msk dijonsenap
2 msk kapris
salt och svartpeppar
För alla
Kontrollera innehållet i majonnäsen (kan innehålla laktos och mjölkprotein).
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt gräddfil mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Älskar denna potatissallad 😍😋
Josefin
2022-11-16Ska det vara färskpotatis eller inte?
Katarina
2019-06-08Hej Katarina! Godast med färskpotatis, men funkar även med annan potatis om man inte har färskpotatis, exempelvis delikatesspotatis. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2019-06-10