Honungs- och ingefärsgrillade ribs med krispig potatissallad
Honungs- och ingefärsgrillade ribs som får en fin, lite knaprig yta. Servera med en krispig äppel- och potatissallad, och toppa med en näve pumpakärnor.
Ingredienser
4 portioner
Ribs
4 msk riven färsk ingefära
1 dl japansk soja
1 dl flytande honung
3 msk äppelcidervinäger
1 kg grillribs
salt
svartpeppar
Topping
2 dl pumpakärnor
Sallad
700 g kokt kall färskpotatis
2 gröna äpplen
4 stjälkar stjälkselleri
2 msk äppelcidervinäger
2 msk dijonsenap
2 dl crème fraiche
2 dl gräddfil
65 g babyspenat
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3984 KJ / 952 kCal
Fett54.6 g
Salt4.9 g
Kolhydrater75.7 g
Protein36.4 g
Kommentarer