Honungs- och ingefärsgrillade ribs med krispig potatissallad

6
0
Honungs- och ingefärsgrillade ribs med krispig potatissallad

Honungs- och ingefärsgrillade ribs som får en fin, lite knaprig yta. Servera med en krispig äppel- och potatissallad, och toppa med en näve pumpakärnor.

Honungs- och ingefärsgrillade ribs med krispig potatissallad

Ingredienser

4 portioner

Ribs

4 msk riven färsk ingefära
1 dl japansk soja
1 dl flytande honung
3 msk äppelcidervinäger
1 kg grillribs
salt och svartpeppar

Topping

2 dl pumpakärnor

Sallad

700 g kokt kall färskpotatis
2 gröna äpplen
4 stjälkar stjälkselleri
2 msk äppelcidervinäger
2 msk dijonsenap
2 dl crème fraiche
2 dl gräddfil
65 g babyspenat

För alla

Fri från ägg och gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil och crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3984 KJ / 952 kCal
Fett 54.6 g
Salt 4.9 g
Kolhydrater 75.7 g
Protein 36.4 g
Läs mer om näringsvärden