Honungs- och ingefärsgrillade ribs med krispig potatissallad
Honungs- och ingefärsgrillade ribs som får en fin, lite knaprig yta. Servera med en krispig äppel- och potatissallad, och toppa med en näve pumpakärnor.
Ingredienser
4 portioner
Ribs
4 msk riven färsk ingefära
1 dl japansk soja
1 dl flytande honung
3 msk äppelcidervinäger
1 kg grillribs
salt och svartpeppar
Topping
2 dl pumpakärnor
Sallad
700 g kokt kall färskpotatis
2 gröna äpplen
4 stjälkar stjälkselleri
2 msk äppelcidervinäger
2 msk dijonsenap
2 dl crème fraiche
2 dl gräddfil
65 g babyspenat
För alla
Fri från ägg och gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil och crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3984 KJ / 952 kCal
Fett0 g
Salt0 g
Kolhydrater0 g
Protein0 g
Kommentarer