Potatissallad med chimichurri
![Potatissallad med chimichurri](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_119798/cf_259/potatissallad_med_chimichurri.jpg)
Hotta upp potatissalladen med chimichurri, en kryddstark sås som är ett vanligt tillbehör till grillat i Argentina och Sydamerika. Avokado och majs lyfter potatissalladen ytterligare!
![Potatissallad med chimichurri](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_119798/cf_259/potatissallad_med_chimichurri.jpg)
Ingredienser
4 portioner
ca 800 g potatis (gärna färskpotatis)
1 rödlök
1 burk majskorn (à 340 g)
2 avokado
1 hjärtsallad
200 g färdig chimichurri eller egengjord (200 g färdig motsvarar 2 dl egen)
salt och svartpeppar
1 lime
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Tips
Gör din egen chimichurri. Länk till receptet hittar du i texten.
Prova även att rosta majsen i het stekpanna, detta lyfter smakerna ännu mer.
Prova även att rosta majsen i het stekpanna, detta lyfter smakerna ännu mer.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2427 KJ / 581 kCal
Fett29 g
Salt1.43 g
Kolhydrater47 g
Protein7 g
Kommentarer