Potatispannkaka med rökt skinka

En matigare ugnspannkaka som barnen lätt gillar gör du av pannkakssmet, potatis och skinka. Servera med en klick lingonsylt och middagen är klar!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2012

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1862 KJ / 446 kCal
Fett9 g
Kolhydrater59.7 g
Protein27.9 g

Kommentarer
11 stVet inte riktigt. Märklig blandning och totalt utan smak. Blaskig och konstig. Kommer inte att laga igen.
Johanna
Återanvände en julskinka från frysen och blandade i både potatis och morot. Som en blandning mellan ugnspannkaka och råraka. Gott!
Emmelie
Jag använder ett riktigt gammalt recept. Inget ägg, 1,5 kg mandelpotatis, rimsaltat fläsk. Konsistensen är myckeviktig för att dem ska bli perfekt.
Ellinor
En blaskig historia utan egentlig smak,tråkig kommer inte lagas igen ,då gör jag hellre bara rårakor eller pannkaka
Jan
Tillsatte också hälften morötter och potatis och lade i lite svartpeppar. Gott!
Anette
Jag modifierade lite grann, tog två rivna vitlöksklyftor, torkad oregano, red hot chorizo och matlagningsgrädde, och istället för bara potatis tog jag även jordärtskocka och morot. Gott! Annars kan jag tänka mig att det hade blivit alldeles för mesigt.
Kerstin
Jag tog hälften morötter, hälften potatis, det blev mycket godare!
Johanna
Använde basturökt skinka eftersom det var vad jag hade hemma. Den har ju lite mer smak än vanlig rökt skinka och det tror jag inte var till nackdel. Kommer göra detta igen.
Berit
Detta var inte något som kommer att lagas igen tyvärr.
Anette
Var hur gott som helst - en blandning av pannkaka, potatisgratäng och raggmunk :)
Jan