Potatiskompott med kalvlever och salvia

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Potatiskompott med kalvlever och salvia

Gör härlig husmanskost genom att följa detta recept på smarrig potatiskompott med kalvlever och salvia. Stek levern och fräs sedan ur pannan med balsamvinäger för en god sky. Servera den lite söta potatiskompotten och lever med balsamicoskyn.

Potatiskompott med kalvlever och salvia

Ingredienser

4 portioner
1 kg  asterixpotatis
3 - 4   äpplen
1   litet fänkålsstånd
1   liten knippa persilja
2 msk  smör eller margarin
1 tsk  råsocker
300 g  kalvlever i tunna skivor
1   kruka salvia
salt och peppar
2 msk  balsamvinäger

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1660 KJ / 395 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Fläskkorv & gräddkokt fänkål
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Marinerad fänkål med citron och spenat
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fänkål med vete och dill
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Stekt kalvlever med äpplen och bacon
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Citrusinkokt fänkål
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fänkålsslaw
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga