Marinerad fänkål med citron och spenat

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Marinerad fänkål med citron och spenat

Denna rätt är ett smarrigt tillbehör som även fungerar utmärkt som smårätt. Marinera din delade fänkål i en smakrik marinad av citron, olivolja och vinäger några timmar före den ska avnjutas. Tillsätt spenaten och servera med mört kött.

Marinerad fänkål med citron och spenat

Ingredienser

4 portioner
4 st fänkålsstånd
saft och rivet skal från 2 citroner (2 citroner ger ca 1 dl citronsaft)
1 1/2 dl olivolja
1 msk rödvinsvinäger
1/2 - 1 msk havssalt
2 krm svartpeppar
1 påse babyspenat (à ca 70 g)

Gör så här

03:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Fänkål med vete och dill
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fläskkorv & gräddkokt fänkål
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Citrusinkokt fänkål
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fänkålsslaw
    Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad