Marinerad fänkål med citron och spenat

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Marinerad fänkål med citron och spenat

Denna rätt är ett smarrigt tillbehör som även fungerar utmärkt som smårätt. Marinera din delade fänkål i en smakrik marinad av citron, olivolja och vinäger några timmar före den ska avnjutas. Tillsätt spenaten och servera med mört kött.

Marinerad fänkål med citron och spenat

Ingredienser

4 portioner
4 st fänkålsstånd
saft och rivet skal från 2 citroner (2 citroner ger ca 1 dl citronsaft)
1 1/2 dl olivolja
1 msk rödvinsvinäger
1/2 - 1 msk havssalt
2 krm svartpeppar
1 påse babyspenat (à ca 70 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fänkålssallad med dill- och citronmarinerade räkor
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fänkål med vete och dill
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Fläskkorv & gräddkokt fänkål
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Citrusinkokt fänkål
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fänkålsslaw
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga