Citrusinkokt fänkål

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Citrusinkokt fänkål

Citrusinkokt fänkål är ett förträffligt tillbehör. Fänkålens milda smak får en frisk brytning av apelsin och citron. Passar till kött, fisk och fågel.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2007

Citrusinkokt fänkål

Ingredienser

4 portioner
4   fänkålsstånd
3   apelsin
1/2 dl  färskpressad citronjuice
1 dl  torrt vitt vin
5   timjankvistar
2 tsk  salt

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Gott som tillbehör till både fågel, fisk och kött.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi500 KJ / 120 kCal
Fett1 g

Testa liknande recept

Fänkåls- och apelsinsallad
Betyg 2.9 av 5.
35 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskfilé på grön botten
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chèvre med dadelsalsa
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vårsangria
Betyg 2.9 av 5.
54 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Apelsin- och fänkålssallad
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Majrova med citron och timjan
Betyg 3.3 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga