Citrusinkokt fänkål

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Citrusinkokt fänkål

Citrusinkokt fänkål är ett förträffligt tillbehör. Fänkålens milda smak får en frisk brytning av apelsin och citron. Passar till kött, fisk och fågel.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2007

Citrusinkokt fänkål

Ingredienser

4 portioner
4 fänkålsstånd
3 apelsin
1/2 dl färskpressad citronjuice
1 dl torrt vitt vin
5 timjankvistar
2 tsk salt

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi500 KJ / 120 kCal
Fett1 g

Testa liknande recept

Fänkåls- och apelsinsallad
Betyg 2.9 av 5.35 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Fiskfilé på grön botten
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chèvre med dadelsalsa
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vårsangria
Betyg 2.9 av 5.54 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Apelsin- och fänkålssallad
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Majrova med citron och timjan
Betyg 3.3 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad