Stekt kalvlever med äpplen och bacon

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Stekt kalvlever med äpplen och bacon

Ett snabblagat recept på utsökt stekt kalvlever med äpplen och bacon. Du gör det av bland annat kalv, mjöl, smör, äpple och bacon. Servera med kokt potatis. Mättande och gott!

Stekt kalvlever med äpplen och bacon

Ingredienser

4 portioner
400 - 450 g kalvlever (liten portion)
2 - 2 1/2 msk vetemjöl
1 tsk salt
2 krm vitpeppar
1 - 2 msk smör eller margarin
3 svenska äpplen
140 g bacon

Till servering

kokt potatis

Gör så här

Levern går utmärkt att byta ut mot blodpudding

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ugnspannkaka med äpple, grönkål och bacon
Betyg 4.6 av 5.
29 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kalvfilé i marsalasås
Betyg 3.6 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnspannkaka med bacon, äpple och morotssallad
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Boudin Noir
Betyg 2.9 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Morotspannkaka med äppel- och baconfräs
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Blodpudding med äppel- och lökfräs
Betyg 4.4 av 5.
25 personer har röstat
Under 15 min att tillaga