Potatiskompott med kalvlever och salvia

Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Potatiskompott med kalvlever och salvia

Gör härlig husmanskost genom att följa detta recept på smarrig potatiskompott med kalvlever och salvia. Stek levern och fräs sedan ur pannan med balsamvinäger för en god sky. Servera den lite söta potatiskompotten och lever med balsamicoskyn.

Potatiskompott med kalvlever och salvia

Ingredienser

4 portioner
1 kg asterixpotatis
3 - 4 äpplen
1 litet fänkålsstånd
1 liten knippa persilja
2 msk smör eller margarin
1 tsk råsocker
300 g kalvlever i tunna skivor
1 kruka salvia
salt
peppar
2 msk balsamvinäger

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • För mycket olika smaker.

    Torbjörn

Näringsvärde per portion

Energi1660 KJ / 395 kCal
Fett9.5 g

Testa liknande recept

  • Fläskkorv & gräddkokt fänkål
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fänkål med vete och dill
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fänkålsslaw
    Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Stekt kalvlever med äpplen och bacon
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Citrusinkokt fänkål
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad