Potatiskaka

Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
0
Potatiskaka

För att göra den här utsökta potatiskakan skivar du potatisen i tunna skivor och vänder dem i en fabulös blandning av vitlök, rapsolja, timjan och rödvinsvinäger. Du serverar potatiskakan till lökdolmar för ett exemplariskt resultat.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2008

Potatiskaka

Ingredienser

6 portioner
1 kg potatis (fast sort)
5 vitlöksklyftor
6 msk rapsolja
2 msk rödvinsvinäger
2 msk hackad färsk timjan
smör
salt
nymalen vitpeppar

Gör så här

Gör så här- texten är avsedd för 6 portioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1057 KJ / 255 kCal
Fett13.2 g
Salt0.02 g
Kolhydrater29.1 g
Protein3.2 g

Testa liknande recept

Entrecôte med grillad, marinerad rödlök
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rostad fransk potatissallad med dragon
Betyg 4.8 av 5.
68 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Salt och vinägerpotatis
Betyg 4.3 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Råstekt potatis
Betyg 4.9 av 5.
24 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillad småpotatis
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Biffar med rostad potatis och dragondipp
Betyg 4.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga