Festlig bakpotatis och grillad entrecôte med marinerade grillade rödlökar. Garnera med grovhackad persilja. En underbart god måltid som du gärna bjuder på till fest.
Ingredienser
4 portioner
4
skivor entrecôte (à ca 125 g)
2
rödlökar
1
msk
olja
1/2
dl
rödvinsvinäger
1
msk
socker
2
msk
rapsolja
1/2
tsk
salt
1
krm
peppar
1
dl
hackad kruspersilja
4
stora bakpotatisar
Gör så här
Tips
Välj en väl marmorerad bit så får du extra saftig smak. Det går bra att byta entrecôten mot fläskkarré eller färska hamburgare.
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
3
1 st
Kommentar
Christina
2006-05-24
God smak men alldelaes för torrt. Krävs någon sås till.
Kommentar
Christina
2006-05-24God smak men alldelaes för torrt. Krävs någon sås till.