Inte ska man väl rosta den späda färskpotatisen! Jo, det ska man, för det blir vansinnigt mumsigt. Speciellt tillsammans med en dressing med mycket dragon som osökt får tankarna att röra sig mot en nyslagen bearnaise kryddad med kapris och senap.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2016
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Åsa koka potatisen i 15 min sen kan du lägga i ugn eller grillen 10 till min delat den innan du kokar.
Tea
2021-10-31Tänkte göra denna men med någon typ av delikatesspotatis. Är ju inte riktigt säsong för färskpotatis nu. Skulle gärna vilja ha tips på en god potatis som skulle kunna passa. 🙂
Åsa
2021-10-20Supergod och även god dagen efter! Har varierat det gröna efter vad jag har haft hemma, funkar bra med både ruccola och bladspenat.
Mikaela
2021-05-24