Oemotståndligt goda är dessa salt och vinägerpotatisar. Sötman från potatisen samt syran från vinägern i kombination med saltet passar verkligen toppen att servera till grillat.
Ingredienser
4 portioner
900 g små potatisar (gärna färskpotatis)
salt
3 msk olivolja
svartpeppar
1 kruka gräslök
3 msk rödvinsvinäger
flingsalt
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 4.3 av 5.
1212 personer har röstat
3 st
Kommentarer
Blir nog ännu godare med citronjuice i stället för vinäger. Och grekisk olivolja. Och flingsalt. Och färska örtkryddor, t ex dill...
Anna
2021-11-05
Blirb
Anna
2021-11-05
Det här kommer att bli kanon till en ugnsbakad färsk gös på midsommar
Kommentarer
Blir nog ännu godare med citronjuice i stället för vinäger. Och grekisk olivolja. Och flingsalt. Och färska örtkryddor, t ex dill...
Anna
2021-11-05Blirb
Anna
2021-11-05Det här kommer att bli kanon till en ugnsbakad färsk gös på midsommar
Katarina
2021-06-23