Pappardelle med salsiccia och spenat
Ett snabblagat och smakrikt recept på pappardelle med kryddig salsiccia och spenat. Du gör det av bland annat pinjenötter, pasta, korv, körsbärstomater, spenat, ägg och parmesan. Fräscht och mättande!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2010
Ingredienser
6-8 portioner
1/2 dl pinjenötter
2 msk olivolja
2 krm salt
700 g pappardelle eller annan pasta
6 - 8 råa/färska salsicciakorvar (à ca 100 g)
400 g pärltomater eller körsbärstomater
1 påse färsk spenat (à ca 225 g)
6 - 8 äggulor
parmesan att hyvla
flingsalt
nymalen svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Det är något skumt med måtten här, är det inte? 8 ägg står det för fyra portioner, men bara ett per portion i receptet. 700 gram okokt pappardelle är väl nästan 10 portioner? Om den är färsk är det närmast 6 portioner kanske. 8 salsicciakorvar? Ica selection salsicciakorvar väger 100 gram styck. Lurigt 🤔
Mikael
2020-10-13Hej Mikael! Det stämmer det var något skumt. Receptet är gjort för 6-8 port inte 4 och vi har även korrigerat mängden korv. Tack för att du uppmärksammade oss på detta. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-10-20Hej Per! Klart det går att skriva ut recepten! Men om du har problem som inte härrör din utrustning hänvisar jag dig till vår kundtjänst så kan de hjälpa dig!
Redaktionen
2014-09-16Varför går det inte att skriva ut recepten?
Per
2014-09-14